Disney Sea Tokyo

Kan ni fatta hur coolt Disney Sea i Tokyo var? Jag har aldrig varit på Disneyland förut så det var väl dags, haha. Det var så välgjort alltså, wow. Vi började med att åka lilla bergochdalbanan för A vågar inte åka den stora, haha så söt. Sen åkte vi Indiana Jones-riden och den var så ball. Hela dagen avslutades med en show som utspelade sig i vattnet! 😀 Xx

Can you believe how dope Disney Sea in Tokyo was? I have never been to Disneyland before so it was time, lol. It was so well done, wow. We started with the small rollercoaster since A is afraid of the big one, lol so cute. Then we did the Indiana Jones ride and it was so dope. The whole day ended with a big show in the water! 😀 Xx

Posted in: Travels

You might also like

Ellinor Bjurström - OM ELLINOR Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Ellinor Bjurström - Alla hjärtans dag Ellinor Bjurström - Reparera ditt hår - Från rosa till blond Sandra Lindahl - Varit på show Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90%

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *