Infusion

Före/efter

Åh, var hos fina Elita på Skinagency och gjorde en sån härlig ansiktsbehandling. Den kallas Infusion och man tillför aminosyror, vitaminer, mineraler, antioxidanter och hyaluronsyra till huden så den blir riktigt påfylld med fukt 😀 Det är alltså ingen nål eller injektion eller något som gör ont utan en maskin som återfuktar på djupet och ger en naturlig lyster. Det är bäst att göra tre gånger med en veckas mellanrum. Jag är så sjukt torr att jag typ flagnar kring näsan ibland så detta är verkligen drömmen för mig!

Posted in: Beauty

You might also like

Alexandra Nilsson - Mamma mia Alexandra Nilsson - Svar på tal! Alexandra Nilsson - Late evenings.. Alexandra Nilsson - Sommarkvällar när dom är som bäst

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *