Mermaiding

Woopie. Har hängt med Melina min fina idag! Möttes upp vid lunch nere vid Strandvägen och satt där och myste tills vinden vände, en storm drog in och vädret bestämde sig för shopping. Nu är det fullt jobbös tills A kommer hem så jag kan krypa upp i hans knä och äta glass i vanlig ordning. Inte en dålig torsdag 😉 Xx

Woopie. Have been hanging out with Melina today. Met her by the water for lunch and chilled there until the weather changed and told us to do some shopping. Now I’m working double speed until A’s coming up so I can cuddle and have ice cream as usual. Not a bad thursday 😉 Xx

Posted in: Travels

You might also like

Sandra Lindahl - Nya naglar och inflammerat anus Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Paulina Danielsson - Bloggrik vid 15. Sandra Lindahl - Varit på show Ellinor Bjurström - KUBtest vecka 13 Sponsored - Glitter Black Weekend 30%

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *