Steam hotel

Vi var på invigningen av nya Steam hotel i Västerås. Det är ett gammalt ångkraftverk som faktiskt firade 100 år i samband med invigningen. Det var otroligt vackert inrett, en blandning mellan industriellt och Gatsby. När vi kom dit så hoppade vi direkt ner i poolen på artonde våning och därefter väntade en lunch nere i den mysiga restaurangen. Senare på dagen gjorde vi en basturitual för att rensa kroppen och sedan hängde vi på takterassen tills det var dags för middag. Supermysigt verkligen och skönt att det är så nära att åka ifrån Stockholm, blir fler svängar dit i år 😀 Xx

We went to the opening of the new Steam hotel in Västerås. It’s and old steam powerhouse and it was it’s 100th birthday during the opening. It was crazy beautiful, a mix between industrial and Gatsby. When we arrived we went straight to the pool and then we had lunch in their beautiful restaurant. Later on we did a sauna ritual to cleanse the body and then we hung out at the roof terrace until dinner. So cosy and amazing that it’s so close to Stockholm, we’ll go there again this year! 😀 Xx

Posted in: Beauty

You might also like

Alexandra Nilsson - Shoppa valfri produkt och tävla om biljetter till JAY-Z AND BEYONCÉ! Josephine Qvist - BRINNER PÅ HOTELLET Josephine Qvist - FAN VAD BRA MAN MÅR Alexandra Nilsson - Äntligen framme på Bali

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *