Ushuaia


Credits:  top HERE

Vilken rolig resa vi haft! En av dagarna när vi var klara med jobb gick vi till Ushuaia och dansade till solnedgången, så himla härligt. Är så glad att fina Martina kom och hälsade på oss i två dagar, var alldeles för längesedan och ändå känns det som att det var igår vi träffades, det är riktig vänskap det. <3

What a great trip we had! One of the days when we had finished work we went to Ushuaia to dance to the sunset, so amazing. I’m so happy that Martina came and visited us for two days, been way too long and still it felt like yesterday we met, that’s really friendship <3

Posted in: Travels

You might also like

Sandra Lindahl - IKEA & Inflyttningsfest Sponsored - Like a Halloween Quueen Hedda Dibinger - YELLOW BYGISELA - HAVE A NICE DAY! Sponsored - Dagens mest populära kampanjer Paulina Danielsson - No more slutty halloween.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *