Hong kong

Ouff.. Sprang på dessa bilderna. Dem är ifrån när jag var i Hongkong för att jobba med min första hela kollektion. Jag minns verkligen hur stort det var och hur overkligt det kändes. Har lärt mig så extremt mycket dem senaste åren samtidigt som jag varvat hårt jobb med att skapa otroliga minnen. Livet alltså <3

Oufff.. Ran into these pics. There from when I went to Hongkong to work with my first couple collection. I remember how big it felt and how unreal. I’ve learned so much the last couple of years while combining hard work with creating incredible memories. Life <3

Posted in: Travels

You might also like

Josephine Qvist - 3 POSITIVA & 3 NEGATIVA We Are One - Krönika: Rätt tjej på fel plats Lisa Anckarman - SÅ HÅLLER JAG MIG HÄLSOSAM Sponsored - Get your Glossybox today! Sponsored - Bangerhead - 20% rea Josephine Qvist - NYHET FRÅN DW: Classic Petite Ashfield

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *