Hong kong

Ouff.. Sprang på dessa bilderna. Dem är ifrån när jag var i Hongkong för att jobba med min första hela kollektion. Jag minns verkligen hur stort det var och hur overkligt det kändes. Har lärt mig så extremt mycket dem senaste åren samtidigt som jag varvat hårt jobb med att skapa otroliga minnen. Livet alltså <3

Oufff.. Ran into these pics. There from when I went to Hongkong to work with my first couple collection. I remember how big it felt and how unreal. I’ve learned so much the last couple of years while combining hard work with creating incredible memories. Life <3

Posted in: Travels

You might also like

Alexandra Nilsson - Mys hos mamma Intervju - Noomi Rapace Alexandra Nilsson - Hur jag fixar iordning mig inför sommaren Alexandra Nilsson - Vilken magisk kväll! Sponsored - Icon Mirror Sandra Lindahl - Min helg!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *