Cannes

Cannes gator. Dessa bilder är ifrån invigningen av Carmen Steffens under Cannes filmfestival. Sjukt rolig och magisk kväll verkligen. Här näst bär det ju av till Zanzibar och jag börjar bli så himla himla taggad. Idag hade jag fyra (!) bra möten och vill bara sätta fart direkt, haha 😀 Xx

Streets of Cannes. These pics are from the opening av Carmen Steffens during Cannes film festival. Such a fun and magical night. Up next is Zanzibar and I’m getting so excited. Today I had for (!) great meetings and I just want to start right away, lol 😀 Xx

Posted in: Travels

You might also like

Josephine Qvist - 3 POSITIVA & 3 NEGATIVA We Are One - Krönika: Rätt tjej på fel plats Lisa Anckarman - SÅ HÅLLER JAG MIG HÄLSOSAM Sponsored - Get your Glossybox today! Sponsored - Bangerhead - 20% rea Josephine Qvist - NYHET FRÅN DW: Classic Petite Ashfield

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *