In love with the love

Magi förevigat på bild verkligen. När vi inte jobbade på Ibiza så var vi verkligen så spontana och bara gjorde det vi kände för och det var så himla roligt och skönt. Nu har vi pack-race här hemma för om någon timme åker vi ut mot Arlanda, yihooo 😀 Xx

Magic in photos, for sure. When we didn’t work on Ibiza we really just did whatever we felt for and it was so fun and relaxing. Now we’re packing our bags because in an hour we’re going to the airport again, yihooo 😀 Xx

Posted in: Travels

You might also like

Lisa Anckarman - J'ADORE YELLOW Sponsored - Dagens mest populära kampanjer Sandra Lindahl - Helgen med VG Sponsored - Frossa i lyxiga varumärken, till galen rabatt! BYGISELA - WHAT'S UP?! Sandra Lindahl - WANTIES

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *