In love with the love

Magi förevigat på bild verkligen. När vi inte jobbade på Ibiza så var vi verkligen så spontana och bara gjorde det vi kände för och det var så himla roligt och skönt. Nu har vi pack-race här hemma för om någon timme åker vi ut mot Arlanda, yihooo 😀 Xx

Magic in photos, for sure. When we didn’t work on Ibiza we really just did whatever we felt for and it was so fun and relaxing. Now we’re packing our bags because in an hour we’re going to the airport again, yihooo 😀 Xx

Posted in: Travels

You might also like

Lisa Anckarman - TURQUOISE Lisa Anckarman - FEELING MYSELF We Are One - WATCH OUT DANIEL, CARL IS HERE Sponsored - Bangerhead - 20% rea BYGISELA - HELLO CARL Sponsored - Get your Glossybox today!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *