Tulia Zanzibar

Hej hopp Zanzibar! Vi har kommit till paradiset. Alltså, på riktigt. Vi åkte ifrån flygplatsen i cirka 1 h för att komma fram till vårat hotell Tulia som ligger på östkusten. Först blev vi bjudna på en vattenmelon drink och frukttallrik och sedan visade personalen oss till våran villa. Med badkar i sovrummet! Och havsutsikt! Och en hängmatta på vår tomt. Ja, ni fattar. Vi nyper varandra i armen hela tiden för att fatta. Så GLAD!!!

Hello there Zanzibar! We’ve arrived to paradise. I mean, for real. We went like an hour from the airport to our hotel Tulia thats on the east coast. First we were served a water melon drink and a fruit plate and then the staff showed us to our villa. With a bath tub in the bedroom! And a sea view! Well, toy get the point – we have to pinch our arms all the time to understand. So HAPPY!

Posted in: Travels

You might also like

Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Ellinor Bjurström - Hej där! Paulina Danielsson - Bloggrik vid 15. Sandra Lindahl - Nya naglar och inflammerat anus Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Sandra Lindahl - Vår-mode <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *