Zanzibar

Efter några dagar här på Zanzibar så kan jag bara konstatera att det är ännu mer paradis än jag kunde tro. Idag är sista dagen på Tulia innan vi åker norrut så efter jobb idag ska vi ut och paddla kajak, hur kul? Jag älskar ju verkligen lite adrenalin och äventyr även när man är iväg på resa! 😀 Xx

 After some days here on Zanzibar I have realised that it’s more of a paradise than I could have imagined. Today is our last day here on Tulia before we head north so after some work today we’re going out with the kajak, how fun? I really love some adrenalin and adventure even when you’re out traveling! 😀 Xx

Posted in: Travels

You might also like

Hedda Dibinger - My home in Berlin Lisa Anckarman - OVER KNEE LOVE Sandra Lindahl - En hårsmån ifrån doktorn Sponsored - Frossa i lyxiga varumärken, till galen rabatt! Lisa Anckarman - J'ADORE YELLOW Sponsored - Dagens mest populära kampanjer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *