Zanzibar

Efter några dagar här på Zanzibar så kan jag bara konstatera att det är ännu mer paradis än jag kunde tro. Idag är sista dagen på Tulia innan vi åker norrut så efter jobb idag ska vi ut och paddla kajak, hur kul? Jag älskar ju verkligen lite adrenalin och äventyr även när man är iväg på resa! 😀 Xx

 After some days here on Zanzibar I have realised that it’s more of a paradise than I could have imagined. Today is our last day here on Tulia before we head north so after some work today we’re going out with the kajak, how fun? I really love some adrenalin and adventure even when you’re out traveling! 😀 Xx

Posted in: Travels

You might also like

Sandra Lindahl - IKEA & Inflyttningsfest Sponsored - Like a Halloween Quueen Hedda Dibinger - YELLOW BYGISELA - HAVE A NICE DAY! Sponsored - Dagens mest populära kampanjer Paulina Danielsson - No more slutty halloween.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *