Agent P

Lycka när man får ett paket ifrån Agent Provocateur. Jag är inte supermycket för materiella saker egentligen faktiskt.. Men fina och eleganta underkläder känns alltid sådär lyxigt, typ för att man inte lägger pengar på det så ofta.. Favoritmärket när det gäller detta är givet Agent Provocateur och sen kan jag tycka att Victoria’s secret har fina saker när dem har någon specialkollektion 🙂 XO

Happiness when you get a package from Agent Provocateur. I’m actually not that into material stuff. But nice and elegant underwear always feels so luxurious, maybe because I don’t spend that much money on it usually. The fav brand is of course Agent Provocateur and I also think that Victoria’s secret is good when they have a special collection 🙂 XO

Posted in: Shopping

You might also like

Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Paulina Danielsson - . Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Ellinor Bjurström - Sloggi - Zero feel Paulina Danielsson - Dagens look + min nya hårfärg Paulina Danielsson - Gör saker som gör dig lycklig.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *