Allt som oftast så stylar jag inte mitt hår särskilt mycket, det är mest en vild lejonman eller en hög stram tofs! Men när jag gör det så använder jag GHD’s contour crimper i hårbotten för att få volym och sedan platinum plattången  i längderna för att få spikraka längder. Tycker det är en härlig kontrast till när jag annars har superfluff (små lockar i hela håret) eller självfall 😀

Usually I don’t style my hair that much, it’s mostly a wild lion mane and a high pony tail! But when I do, I use the GHD contour crimper close to the roots to get volume and then the platinum strengthener to get d-mn straight lengths! It’s a nice contrast to my super fluff (small curls in the whole hair) or natural waves 😀 

Posted in: Beauty

You might also like

Ellinor Bjurström - Lunch på TAVERN ON THE GREEN Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Ellinor Bjurström - Måste man bli mogen för att man ska bli mamma? Keela - Sri Lanka. Paulina Danielsson - STORKEN HAR OCKSÅ EN KUK Sponsored - Glitter Black Weekend 30%

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *