All the way up

 

Oldie but goldie.. Hittade dessa som är tagna för 3 (!) år sedan.. Wow, vad mycket som hänt sen dess när man tänker efter. Så mycket händelser och magiska minnen som skapats! Imorgon kommer min fina Martina och hälsar på, så kul! Sen på fredag följer hon med mig när jag ska åka på ett DJ-gig. Ska planera det sista på mitt set nu, så taggad 🙂

Oldie but Goldie.. found these pics that are 3 (!) years old.. wow, feels like a lifetime ago.. so many happenings and memories created since then! Well, tomorrow my friend Martina is coming to visit, so fun! Then on Friday she’s gonna follow me to my DJ-gig. I’m gonna do a final touch on my set now, so excited 🙂 

Posted in: Outfits, Photoshoots

You might also like

Alexandra Nilsson - Yellow Alexandra Nilsson - Detta behöver du för att lyckas med träningen i sommar! Josephine Qvist - Alexandra Nilsson - Under the sea

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *