MY HALLOWEN PARTY 2017

Inlägget är i samarbete med Tequila Rose, Fyndiq och Lohilo

Lohilo glass för att lätta på stämningen 😉

 

 

Boooh! ;D Har blivit lite av en tradition att jag hostar Halloween-fest och det är ju SÅ kul att styra upp! Den här gången var vi i Gamla Stan, nästan där jag bodde förut, och det är ju perfekt eftersom det är så spöklikt. Vi njöt av magiska rosarrangemang och rosa härliga drinkar ifrån Tequila Rose, smakar som milkshake 😀 Vi spökade till allt fint rospynt med spökiga grejer ifrån Fyndiq. Vi välkomnade gästerna med ett skrikande spöke med röda ögon och en hel hord av zombies. Sedan drinkar och mat och därefter en spökrunda genom Gamla stan med gåtor. Tusen tack alla medverkande <3

Posted in: Events

You might also like

Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Paulina Danielsson - . Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Ellinor Bjurström - Sloggi - Zero feel Paulina Danielsson - Dagens look + min nya hårfärg Paulina Danielsson - Gör saker som gör dig lycklig.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *