Puppy training 1.0


i samarbete med VetZoo

Valpträning i full gång! Den rosa bollen som man lägger godis i är redan Aurora’s favorit, hon rullar på den och så trillar godis ut. Paketet kom supersnabbt och fullt med bra grejer! Sprayen till vänster sprutar man på kissfläckar, dels för att få bort dem och också för att få bort lukten så att hon inte vill kissa där. Sprayen till höger innehåller grapefrukt och den sprutar vi där hon börjar bita och som hon inte ska bita, hehe.. Funkar grymt bra faktiskt 😀

 

Posted in: Beauty

You might also like

Paulina Danielsson - MEXIKANSKT Elin Hagberg - Har ni sett hur heltäckningsmattan blev i garderoben?? Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Paulina Danielsson - Beställt en ny spegel! Paulina Danielsson - Ö

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *