I’ve got a feeling

Såhär såg det ut när jag släppte min Bubbleroom-kollektion och det var helt totalt magiskt.. Jag är så taggad på att lansera det jag skissar på just nu och önskar det gick snabbspola vissa processer, haha.. Men den som väntar på något gott, right! Är det något jag verkligen kan fastna i så är det kreativa processer som skissa och musik. <3

This is how it looked like when I released my Bubbleroom-collection and it was so magical. I’m so excited to launch what I’m working on right now and I wished some parts went by quicker, lol.. But if you’re waiting for something good, right! If there’s anything I can really sink into it is creative processes as sketching and music. <3

You might also like

Sandra Lindahl - UMEÅ OPEN Paulina Danielsson - Brun utan sol Ellinor Bjurström - Vikt och bristningar - vecka 22 Sandra Lindahl - Vårdepp

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *