Happy birthday Melina

 

 

 Haaa den äran min fina fina vän! <3
Idag fyller min underbara vän Melina år så vill tillägna henne detta inlägg. Jag lärde känna Melina typ andra dagen jag bodde i Stockholm. Hon kom försent till jobbet MEN (!) hade köpt med sig kaffe och sen dess har vi varit där för varandra genom vått och torrt. (Det är aldrig torrt när man är med Melina, förutom humorn då, hehe).. Vi har gjort det mesta ihop – allt ifrån att ligga i soffan hemma i Stockholm och streckkolla serier till att stå och dansa sena nätter på de bästa klubbarna i New York.
GRATTIS!

Posted in: Events

You might also like

Sandra Lindahl - Vinterfesten Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Ellinor Bjurström - Alla hjärtans dag Sandra Lindahl - Mer inrednings-wanties Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Sandra Lindahl - Varit på show

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *