Hello monday

Vi har haft en lugn och mysig helg! Igår hade vi julpyssel och bakdag med Antos brorsdöttrar, så mysigt! Det blev smällkarameller, mozartkulor och chokladbollar och julmat! Utöver sånt mys har det mest blivit jobb samt att vi kollat på en härlig serie – Lovesick, superchill när hjärnan behöver lagom stimulans! Nu sitter jag och plöjer jobb medan jag hör snarkande ifrån sovrummet, ska snart smita iväg till gymet och sedan ska vi ut på äventyr! Kärlek <3

 

 

Posted in: Beauty

You might also like

Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Paulina Danielsson - Animal rescue center. Paulina Danielsson - En tillbakablick på mina outfits från 2017 Del 1 Sandra Lindahl - Hej och godmorgon Josephine Qvist - MITT NYA ÅR.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *