AP Academy

Drömmigaste starten på 2018. Alltså verkligen. Aldrig tyckt det varit så kul att lära mig något nytt. Och då älskar jag verkligen att lära mig nya saker. Hittills har jag spenderat 4 intensiva dagar på AP Academy där jag läser Logic Pro Intensivkurs i musikproduktion. Vi har gått igenom sjukt mycket varje dag – olika funktioner i programmet, byggt upp låtar, mixat, you name it.
Vill bara stänga in mig i studion, leva i en hoodie, dricka kaffe, skapa beats.
Ska spela in ett röstsvar på min mobil också ”Hejhej, jag har inte tid att svara på några veckor, vi hörs!”

Posted in: Music

You might also like

Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Paulina Danielsson - Animal rescue center. Paulina Danielsson - En tillbakablick på mina outfits från 2017 Del 1 Sandra Lindahl - Hej och godmorgon Josephine Qvist - MITT NYA ÅR.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *