The Killers

 

Igårkväll var vi i Globen och såg The Killers – megafett verkligen! Först överraskade jag A med middag när han kom hem. Hade beställt hem ryggbiff och tryffelsmör via Foodora (G. Nilssons, Hötorgshallen) – tycker det är så nice att man kan beställa hem råvaror! Så lagade jag det ihop med hasselbackspotatis och gratinerad broccoli 😀 Därefter åkte vi ut till arenan och var först uppe i loungen en sväng och därefter ner för att se konserten. Älskar, älskar, älskar verkligen känslan på en konsert. WOW!

Posted in: Events, Music

You might also like

Ellinor Bjurström - Central Park Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Ellinor Bjurström - Otur - Fastnade i London.. Paulina Danielsson - Dagens look + min nya hårfärg Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Josephine Qvist - BÄTTRE HÅR MED HAIRCARE

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *