News in Melody’s room

 

i samarbete med Jollyroom

Cybex stol HÄR / Kaningosedjur HÄR / Kaninlampa HÄR

 

Åh, det finns typ inget bättre än att uppgradera Melody’s rum! Rum och rum, alla rum är hennes nuförtiden hehe.. Det supersöta gosedjuret och den mysiga nattlampan får dock hålla sig på hennes rum.
Men ser ni att hon fått en egen matstol? Så himla söt! Vi premiäranvände den till tacokväll och hon var vaken och satt glatt o kollade på och jollrade, så mysigt. Dem flesta andra stolar är ju ifrån när dem kan sitta upp, men denna ifrån Cybex följer barnets växtkurva och går använda redan nu. Därefter byter man ut sitsen allt eftersom (passar från födsel till 99år hehe) och det tar bara några sekunder att byta sits och någon minut att montera hela stolen 🙂
Så nöjd med den och Melody också 😀

 

Posted in: Baby 2019
Kommentarer (1)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *