Outfits

dancing in the sky

braids_carolineroxy3

braids_carolineroxy1

braids_carolineroxy2

Sweater here / Leggings Black milk clothing / Top River island / Boots Dr Martens

Godmorgon! Jag sitter och äter frulle och ska möta upp min stjärna Amelie snart för ett riktigt spännande möte! Därefter kommer det ett magasin hem till mig för att göra en intervju. Alltså är väl inget nytt men jag är verkligen totalt nedkärad i flätor i alla dess slag, dessa ovan gjorde jag själv och satte upp hälften av dem, nästan lite dreadsfeeling tycker jag 😉 Hoppas ni har en fantastisk dag! Xx

Good morning! I’m sitting here eating breakfast and then I’m going to meet my star Amelie for a really exciting meeting! Then a magazine is coming to my apartment for an interview. Haha maybe no news, but I’m so so in love with braids in all different ways, these above I did by myself and put half of them up, feels a bit like dreads I think 😉 Hope you’re having an amazing day! Xx

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *