Fashion designing

Fashion designing in my heart

carolineroxy_for_bubbleroom

carolineroxy_for_bubbleroom1

Detta är en del av den första hela klädkollektionen jag designade. Minns när jag åkte till Shanghai och Hong Kong och vad otroligt mycket jag lärde mig just under denna resa. Starten på alla designprojekt jag jobbat med dem senaste tre år sedan. Finns nog inget som ger mig lika mycket energi men samtidigt ro som att sitta och skissa klädkollektioner. <3

This is a part of the first whole clothing collection I designed. I remember when I went to Shanghai and Hong Kong and how much I learned during this specific trip. The start of all the design projects I’ve been working on the last three years. I don’t think there’s anything else that gives me so much energy and peacefulness as sitting and sketching on clothing lines. <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *