Events

Hotel with Urban Deli

urban1 urban2 urbandel4 urban3 urban9 urban6 urban10 urban5

Så himlans magiskt event av Mildhpress & Urban Deli! Vid fyratiden blev jag upphämtad hemma och åkte till hotellet för att checka in. Direkt bjöds det på ostron, chark och dricka och sedan fick jag mitt hår fixad av GHD, min stylist var ifrån New York och vi pratade om hur fantastisk staden är – satan vad jag saknar den – MÅSTE tillbaka snarast. Sminket fick jag av smashbox, jag måste lära mig hur man gör en så enkel men ack så snygg skuggning så ögonen ploppar, ska fasiken lära mig i helgen! Därefter satt vi ned och åt middag, sotad tonfisk och massa annat smått och gott och pratade och skrattade och hade oss. Så himla underbart. Stort tack till alla underbaringar! <3

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *