Photoshoots

Lifestyle wellness magazine editorial

lifestyle_magazine_carolineroxy

lifestylewellness_magazine

Nu är tidningen Lifestyle wellness ute i butik. Jag plåtade ju en editorial för den för några veckor sedan där jag bar min egen kollektion 🙂 Var fett kallt men det var det ju värt, haha! Bästa Marre var hårstylist och jag var även hos honom på Salong Bangs igår för hårfix 🙂 Idag har jag jobb och fix på agendan och sedan kommer Melina till mig för lite kvällshäng! Xx

The magazine Lifestyle wellness is now out in stores. I shot an editorial for it a couple of weeks ago where I wore my own collection 🙂 It was cold as hell but worth it, lol 😉 Marre was the hair stylist of course! Today I have some work to do and then Melina will come visit for the evening! Xx

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *