Photoshoots,  Travels

Trust me I can take you there

saboskirt2_carolineroxy4

saboskirtroxy2

saboskirtroxy4

saboskirtroxy3

Yaay! Jag har min älskade syster på besök i Stockholm – och kidsen är med, så himla roligt! Får hitta på något riktigt kul ikväll. Innan dess ska jag göra något annat jag verkligen älskar och hjälp vad jag saknar det nu när jag känner efter.. Jag ska ut till Ekerö och rida! Ouff vad jag vill ha häst igen! Xx

Yaay! My lovely sister is visiting me in Stockholm – and she has her kids with her, so much fun! I’m gonna plan something really fun tonight. Before that I’m off to do something else I really love and damnit how I miss it. I’m going to Ekerö for horse back riding! Ouff, I really wanna have a horse again! Xx

 

3 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *