Outfits

Throwing it back

I fyra år har jag bott i Stockholm. Trots att jag rest den största delen av tiden samt bott i LA däremellan så känns det som så mycket längre. Jag kan heller inte föreställa mig hur livet hade sett ut om jag inte tagit mitt pick och pack och flyttat hit. Inte för staden i sig kanske, men för människor och möjligheter som jag sprungit in i. Det är jag så tacksam över. Så, så tacksam. Jag önskar bara mina underbara vänner i övriga delen av landet bodde närmre. <3

I’ve been living in Stockholm for four years now. Even though I’ve traveled most of the time and been living in LA in between it feels like so much longer. I can’t imagine how life would be if I didn’t take my belongings and moved here. Maybe not for the city itself, but for the people and the opportunities I’ve ran into. I’m so grateful for that. So, so grateful. I only wish my friends from other parts were closer. <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *