Travels

Island

costarica


YAAAY!
Det är dags. Nu bär det av mot Visby och en fantastisk vecka med alla mina favoriter! Det känns i vanlig ordning som att jag reser runt som en liten galning och många frågar om det inte är jobbigt att så ofta vara på resande fot? Men nej, det är faktiskt en av mina största hobbies så jag tycker det är helt underbart och är så tacksam för att jag får uppleva så många olika ställen – alltifrån storstäder med fart och fläkt till små byar ute på landet – det är dem galna kontrasterna jag älskar och jag trivs lika bra att bo i en husbil som på ett lyxhotell. Nu kör vi! 😀 Xx

YAAY! It’s time. Now we’re heading to Visby and a fabulous weekend with all my favorites! Like always it feels like I’m traveling around all the time like crazy and a lot of people ask me if its not hard to travel so much? But no, its one of my favorite hobbies so I think its wonderful and I’m so grateful for all the things I get to experience and all the places – everything from big cities with a lot of actions to small towns at the country side. It’s the crazy contrasts that I love so much and I enjoy sleeping in a van as much as at a luxury hotel. Let’s go! 😀 xx

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *