Travels

welcome to hong kong

hongkong1a
Headpiece from Ragladyhongkong17 hongkong16 hongkong10 hongkong15 hongkong13 hongkong8 hongkong14 hongkong9 hongkong7

Typ två månader kvar tills min kollektion släpps, nyp mig i armen. Ovan är massa bilder ifrån när jag var i Hong Kong och jobbade på plats med kollektionen. Sjukt cool stad! Nu är jag i en något mindre stad, älskade Varberg. Träffade massa underbara vänner igår, fikade i timmar, körde runt i bil fram till midnatt och åt över ett halvt kilo jordgubbar. Sån fin kväll. Nu ska jag in till stan och träffa Moa&Martina och sedan Cicci&Alex, passar på att alla fina när jag är här, som jag får sakna så ofta annars. XX

In two months my collection will be released, pinch my arm (!) Above are a lot of pics from when I went to Hong Kong to work with my collection there. Such a cool city! Now I’m in a little smaller one, lovely Varberg. Met a lot of beautiful friends yesterday, drove around in a car until midnight and ate over 0,5 kg strawberries. Such a beautiful night. Now I’m going to town to meet Moa&Martina and then Cicci&Alex, I try to meet as much of my cuties while I’m here, that I get to miss so much when I’m in Stockholm. XXBLOGLOVIN

20 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *